Monday, 25 January 2016

Ukur Premium Beautiful




Senang je kan? tak susah pun kalau nak cantik, sanggup lakukan apa saja...hehehehe. Ok, bila dah tau semua ukuran tu, nak tau cup apa yang sesuai pulak mari kita tgk formula ni dan juga jadual


Jadual A


Jadual B


Nak tau saiz cup : contoh, puncak breast = 96 cm dan bawah breast = 80 cm
Tengok Jadual A
Ukuran bawah dada antara 78 - 82 cm
Ukuran dada = 94 - 96 cm cup B/ 96 -98 cm cup C

Kemudian untuk waist nipper plak ikut ukuran pinggang anda sahaja, kalau pinggang 82 cm maknanya anda pakai waist nipper ukuran 82

Untuk ukuran Long girdle pulak
Tengok pada ukuran pinggang dan ukuran puncak pinggul
Contoh :
Pinggang = 82 cm
Pinggul 100 cm
Rujuk Jadual B
So bagi ukuran ni..anda pakai Long girdle saiz 82 

So dah dapat saiz penuh untuk Premium Beautiful Corset anda...
Long Bra = 80
Cup = B/C
Waist nipper = 82
Long girdle = 82


Dah ukur??
Contact je Rohana untuk tempahan..
011.36373362
@
pm kat facebook Hafnim Bizness

Bila dah cantik dan sihat baru ada keyakinan...


No comments:

Post a Comment